Speciaal assortiment tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen is er speciaal assortiment beschikbaar dat u makkelijk kunt bestellen via onze webshop. Zo zet u tijdens feestdagen als Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw en Pasen heerlijke producten klaar die zo typisch zijn voor die periode.

Net als de wisselende seizoensproducten inspireren wij u graag met de feestdagen. Via de speciale webshopcategorieën ziet u in één oogopslag welke bijzondere en feestelijke artikelen beschikbaar zijn. Het feestdagenassortiment is vaak beperkter beschikbaar en daarom geldt hiervoor op=op.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen