favorietenlijsten-telesuper-vaste-terugkerende-boodschappen

Favorietenlijsten van Telesuper – Voor de vaste boodschappen

Bestel je regelmatig boodschappen voor de kleinschalige woonvorm, kinderopvang of bedrijfskantine? In onze webshop bestel je in een handomdraai de terugkerende boodschappen. Ze staan namelijk al voor je klaar in de favorietenlijst. Super toch?

Favorieten voor kleinschalige zorg, kinderopvang en bedrijfskantines


Onder het kopje ‘favorietenlijsten’ in de webshop kun je een lijst met zelfgekozen producten samenstellen. Dat is ideaal voor producten die snel op zijn of die per locatie altijd aanwezig moeten zijn. Bestellen jij en je collega’s om de beurt? Dan is zo’n favorietenlijst extra handig. In één oogopslag zie je bijvoorbeeld welk merk koffiemelk je moet bestellen.

 

Hoe voeg je een product toe aan je favorietenlijst?


Bij elk product in de webshop staat rechts bovenin een sterretje. Als je daarop klikt, komt het desbetreffende product in je lijst met favorieten te staan. Ook is het mogelijk om verschillende lijsten te maken. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de lijsten ‘huishoudelijk’ en ‘groenten en fruit’, of je kunt een lijst maken per woongroep of afdeling. Zo blijft je bestelling gestructureerd. De namen van je favorietenlijsten mag je zelf bedenken. Wil je een lijst toevoegen? Klik dan op ‘nieuwe lijst maken’.

 

Filteren in de favorietenlijst


Per lijst kun je filteren welke volgorde je te zien krijgt. Klik je op ‘volgorde per categorie’? Dan krijg je bijvoorbeeld eerst alle ontbijtgranen te zien en vervolgens het broodbeleg. Wil je liever je eigen volgorde bepalen? Dat kan ook. Klik dan op ‘eigen volgorde’. Overzichtelijk toch?

 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen