Favorietenlijst maakt bestellen eenvoudig

Favorietenlijst maakt bestellen eenvoudig

Wie regelmatig boodschappen bestelt, weet dat er altijd favoriete producten zijn die bij iedere bestelling terugkomen. Deze producten kunnen in de webshop van Telesuper in een ‘favorietenlijst’ worden geplaatst zodat u ze eenvoudig terug kunt vinden en niet vergeet bij het bestellen.

Het doel van deze favorietenlijsten is om het online boodschappen doen nog makkelijker te maken. Onder het kopje ‘favorietenlijsten’ stelt u een lijst samen met artikelen die veel besteld worden of die u altijd op voorraad wilt hebben. Door de producten in de lijst aan te vinken, bestelt u ze direct mee in de actuele bestelling. Regelmatig terugkerende producten vindt u zo eenvoudig terug en hoeven niet steeds opnieuw opgezocht te worden in de shop. Ook kunt u uit uw eigen lijsten precies die producten kiezen die bij een specifieke bestelling van belang zijn. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen