Wij ontzorgen jou bij het bestellen van de boodschappen, zodat jij meer tijd overhoudt voor je werk. Dat is waar wij voor staan. 

Telesuper heeft jarenlange ervaring in het leveren van boodschappen en diensten aan kleinschalig wonen, kinderopvang en andere branches. Wij leveren niet alleen boodschappen, maar werken ook aan oplossingen die het bestellen voor jou leuker en efficiënter maken. Denk hierbij aan onze afnamerapportage en budgettool, waarmee je altijd een goed overzicht hebt van jouw uitgaven en bestellingen.

Naast handige tools bieden wij ook oplossingen op andere gebieden. Wij leveren een supermarkt- en grootverbruikassortiment, portieverpakkingen en non-foodproducten. Verder kunnen wij grotere organisaties helpen op het gebied van handige ICT-toepassingen voor de inkoop en administratie, een client only-assortiment en afgestemde managementrapportage. Neem hiervoor contact met ons op.

Ben jij benieuwd geraakt naar ons assortiment of de handige tools? Neem gerust een kijk in onze demo webshop. Je hoeft je hier niet eerst voor aan te melden. Super, toch?

Wil jij weten hoe het bestelproces in elkaar steekt? Lees het hier.

Feiten en cijfers 

Voor jouw bedrijf, kinderopvang of kleinschalige zorginstelling bieden wij de perfecte oplossing. 

Bedrijfskantines

Een goede koffiecorner en bedrijfskantine zorgen voor vitale, energieke en blije werknemers. Of je nou een start-up, grotere organisatie of kleinschalige bedrijfscateraar bent: wij leveren alle boodschappen en benodigdheden voor jouw (on)bemande bedrijfskantine. Tegen voordelige prijzen en op het tijdstip dat jij wenst.

Lees meer over de voordelen voor jouw bedrijfskantine
koffiehoek-bedrijfskantine-coffeecorner-bedrijfscatering
versmaaltijd-verse-maaltijd-kant-en-klaar-eetgemak-kinderopvang
Kinderopvang

Ons betaalbare assortiment bevat precies wat je nodig hebt als kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, tussenschoolse of buitenschoolse opvang. Dus óók uitdeelcadeautjes, knutselspullen, luieremmers en slaapzakjes. Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen.

Lees meer over de voordelen voor jouw kinderopvang
Kleinschalig wonen

Als je in de zorg werkt, is tijd schaars. Die wil je zoveel mogelijk besteden aan je bewoners. Dankzij de handige tools in onze webshop is het bestellen van boodschappen zo gepiept. We bezorgen tot in de koelkast van jouw woongroep. En wist je dat je bij Telesuper kunt kiezen tussen supermarkt- en groothandelassortiment?

Lees meer over de voordelen voor de zorg