demo-webshop-telesuper-voorbeeld-account

Neem een kijkje in de demo webshop van Telesuper

Wil je een beeld krijgen van de mogelijkheden die onze webshop te bieden heeft? Of wil je een kijkje nemen in ons assortiment? Bezoek dan vrijblijvend onze demo webshop.

Een impressie


Graag geven we je een zo compleet mogelijk beeld van onze webshop. Daarom hebben we op onze website een demo webshop voor je klaarstaan. De demo webshop is bedoeld om je een impressie van onze producten en diensten te geven. Voor het daadwerkelijk plaatsen van bestellingen is het nodig om een account aan te maken. Ben je benieuwd hoe onze webshop eruit ziet? Klik hier om naar de demo webshop te gaan.

Wat vind je allemaal in de demo webshop?


Om het bestellen makkelijker te maken, hebben we allerlei handige tools. Zo is er de receptenmodule, waarin je makkelijk lekkere nieuwe recepten vindt, waarvan je de ingrediënten met een klik in je mandje kan leggen. Daarnaast kun je makkelijk favorietenlijsten aanmaken en kun je in de budgetmodule zien hoe je makkelijk overzicht houdt van je uitgaven. Ook inspireren we je graag met blogs en handige printables. Daarnaast staan er voor bijna elke feestdag speciale producten voor je klaar in de themashops.

Heb je vragen over onze webshop of wil je klant worden? Neem dan gerust contact met ons op.