contact-klantenservice-telesuper-coop

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem gerust contact op met de klantenservice van Telesuper. Wij helpen je graag! We staan zes dagen per week (van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 18:00) voor je klaar en zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Het telefoonnummer is: 085 273 5269

Voor vragen kun je ons ook mailen op info@telesuper.nl

Adres van Telesuper:

Damsluisweg 56
1332 ED Almere

Openingstijden van de klantenservice:

Openingstijden

Volg ons op:

LinkedIn Telesuper
Kleinschalig wonen

Als je in de zorg werkt, is tijd schaars. Die wil je zoveel mogelijk besteden aan je bewoners. Dankzij de handige tools in onze webshop is het bestellen van boodschappen zo gepiept. We bezorgen tot in de koelkast van jouw woongroep. En wist je dat je bij Telesuper kunt kiezen tussen supermarkt- en groothandelassortiment?

LEES MEER OVER DE VOORDELEN
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Ons betaalbare assortiment bevat precies wat je nodig hebt als kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, tussenschoolse of buitenschoolse opvang. Dus óók uitdeelcadeautjes, knutselspullen, luieremmers en slaapzakjes. Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen.

LEES MEER OVER DE VOORDELEN
Bedrijfskantines

Een goede koffiecorner en bedrijfskantine zorgen voor vitale, energieke en blije werknemers. Of je nou een start-up, grotere organisatie of kleinschalige bedrijfscateraar bent: wij leveren alle boodschappen en benodigdheden voor jouw (on)bemande bedrijfskantine. Tegen voordelige prijzen en op het tijdstip dat jij wenst.

LEES MEER OVER DE VOORDELEN
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen