Budgettool maakt bestelgedrag inzichtelijk

Heeft u een vast budget waarmee u rekening moet houden tijdens het bestellen van boodschappen? Wij hebben daar een oplossing voor.

Heeft u een vast budget waarmee u rekening moet houden tijdens het bestellen van boodschappen? Wij hebben daar een oplossing voor. U kunt het budget gemakkelijk bijhouden tijdens het bestelproces. Daarnaast krijgt u rapportages van uw afname, waarmee u inzicht krijgt in uw bestelgedrag. Een toegevoegde waarde, waarmee Telesuper zich onderscheidt van andere online supermarkten.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen