Bestellen op factuur in plaats van losse declaratiebonnetjes verwerken

Bestellen op factuur in plaats van losse declaratiebonnetjes verwerken

U betaalt gegarandeerd de prijzen die in de webshop staan vermeld. U kunt een verzamelfactuur aanmaken, waardoor u verlost bent van alle losse bonnetjes die medewerkers ter declaratie inleveren. Zo houdt u tijd en energie over voor zaken die leuker zijn.

Inzicht in uitgaven via online tool
In onze budgetmodule heeft u toegang tot alle inkopen die u gedaan heeft. U treft hier zowel cijfers aan per subgroep als per artikel en kunt uw eigen inkooprapport genereren over de door u gekozen periode. 
 
Minder geregel, meer tijd voor leuke dingen
Telesuper staat voor transparantie en betrokkenheid. Met ons als partner en leverancier voor uw zakelijke boodschappen, bent u aan het juiste adres. U vraagt, wij regelen en leveren. Waar en wanneer u wilt. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen