Online boodschappen

Online boodschappen

Boodschappen via internet met je telefoon, computer of tablet in huis halen, zonder dat je hiervoor de deur uit moet. Dat is het gemak van online boodschappen.

Boodschappen via internet met je telefoon, computer of tablet in huis halen, zonder dat je hiervoor de deur uit moet. Dat is het gemak van online boodschappen. Een assortiment dat je in de winkel ook kunt vinden, maar dan via een webshop te bestellen. Zowel verse producten zoals groeten, fruit, vlees en vis, als non foodproducten zijn online te verkrijgen. Je kunt alle producten die je wilt hebben gemakkelijk toevoegen aan een online winkelmand. Na het bestellen van alle gewenste producten, worden alle boodschappen thuis bezorgd. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen