Boodschappen moeiteloos besteld en bezorgd

Wat het voordeel van online boodschappen doen is voor u? Heel simpel. U bespaart tijd en moeite. Met de komst van online supermarkten wordt het doen van boodschappen appeltje-eitje. Voor consumenten is dit al heel normaal, met Telesuper voor organisaties nu ook.

Wat het voordeel van online boodschappen doen is voor u? Heel simpel. U bespaart tijd en moeite. Met de komst van online supermarkten wordt het doen van boodschappen appeltje-eitje. Voor consumenten is dit al heel normaal, met Telesuper voor organisaties nu ook. De boodschappen kunnen op een eenvoudig wijze worden besteld, bijvoorbeeld vanaf uw tablet, en alle boodschappen worden standaard bij u op locatie afgeleverd. U rest dan nog alleen nog het uitpakken van de boodschappen en de artikelen een juiste plek geven. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen