Maatwerk bij specifieke voedingswensen

Maatwerk bij specifieke voedingswensen

Bewoners en verzorgers met dieet- of voedingswensen? Onze vakkundige kok adviseert graag over de juiste oplossingen.

Bewoners van een zorgvoorziening met kleinschalig wonen, hebben vaak specifieke eisen of wensen voor hun dieet. Daarom hebben wij een gespecialiseerde adviseur met een achtergrond als instellingskok, die helpt en ondersteunt bij de concrete dieetwensen en voedingswensen van jouw cliënten. Ook helpen wij je bij het zoeken van recepten. De ingrediënten die je dan nodig hebt voor een recept kun je snel en gemakkelijk toevoegen aan de online boodschappenlijst.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen