Online boodschappen voor kleinschalig wonen

Online boodschappen voor kleinschalig wonen

Wij bezorgen online bestelde boodschappen tot in elke keuken, voorraadkast, koelkast en vriezer. Super toch?

Kleinschalig (thuis) wonen vraagt om een boodschappen- leverancier die maatwerk levert. En dat is precies wat wij doen! 

Specifieke wensen en behoeftes van verzorgenden en bewoners zijn voor ons leidend. Wij bezorgen op elke locatie en bij elke individuele woongroep tot in de keuken. Daarbij laten we niets aan het toeval over: de afspraken die we met je maken over de levering (dag en tijd) leggen we bijvoorbeeld vast in een dienstverleningsovereenkomst. Zo komen jij én wij niet voor verrassingen te staan!

In onze gebruiksvriendelijke webwinkel vind je niet alleen een compleet supermarktassortiment, maar ook grootverpakkingen. We kunnen per stuk leveren en onze prijzen zijn een stuk lager dan bij de traditionele groothandel. Door ons geautomatiseerde pick-proces verzamelen en verzenden wij snel en efficiënt jouw bestelling. Om vervolgens met geconditioneerd transport op elke gewenste locatie af te leveren. Dit doen wij tot in de keuken, koelkast of vriezer. Dat scheelt jou tijd die je liever besteedt aan de bewoners.
 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen