Online boodschappentool voor verzorgers kleinschalig wonen

Online boodschappentool voor verzorgers kleinschalig wonen

Wij realiseren jouw boodschappenwens goedkoop, kwaliteitsbewust én logistiek. Dat is pas ontzorgen!

Voor verzorgers in kleinschalige woonhuizen kan het een hele klus zijn om de inkoop van boodschappen goedkoop, kwaliteitsbewust, gezond bewust en logistiek gezien te realiseren. Vaak geldt dat verzorgers deze voorziening regelen voor meerdere kleinschalig woonaccomodaties. Wij helpen bij deze klus en ontzorgen verzorgers bij het kleinschalig wonen met online boodschappen bestellen en bezorging hier van.Onze online boodschappentool werkt gemakkelijk en snel waardoor bestellingen in een mum van tijd gedaan zijn en kunnen worden aangepast op specifieke wensen die er binnen een wooninstelling zijn. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen