Telesuper ontzorgt de kinderopvang met online boodschappen in onze webshop

Ook voor uw boodschappenwensen die specifiek zijn voor de kinderopvang, kan Telesuper hier efficiënt, kwaliteitsbewust en passend in uw budget in voldoen.

Online boodschappen bestellen voor het kinderdagverblijf is het makkelijkste bij Telesuper. Door de ervaring die wij hebben als leverancier van boodschappen bij kinderopvang, hebben we onze diensten zo goed mogelijk op de wensen binnen deze branche afgestemd. 

Hierdoor is onze webshop gemakkelijk in gebruik. De budgettool helpt inkopen binnen een bepaald budget te houden. Doordat de webshop oude bestellingen en favoriete producten onthoudt, is het doen van boodschappen tijdbesparend. Verder leveren wij op de door u afgestemde dagen en tijden en is onze levering niet alleen van deur tot deur, maar zetten onze bezorgers alle boodschappen netjes in de koelkast of voorraadkast. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen