Bezorgen op locatie voor uw kinderopvang

Bezorgen op locatie voor uw kinderopvang

Bij Telesuper is bezorging tot in elke afzonderlijke keuken standaard. Wij bezorgen daarnaast altijd op de door u vastgestelde data en tijden.

Het komt vaak voor dat booschappen leveranciers enkel op één centrale locatie levert voor de kinderopvang. Dat zorgt er voor dat u extra tijd en moeite investeert om deze boodschappen op te halen en op  te bergen. 

Telesuper ziet het als taak u zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat wil zeggen dat Telesuper op elke locatie van een kinderdagverblijf bezorgt. Niet alleen leveren wij op locatie, wij zorgen er ook voor dat de boodschappen tot in de keuken en zelfs koel- of voorraadkast gebracht worden. Wij leveren daarnaast enkel op de data en tijden die met u overeen gekomen zijn en kunnen zelfs leveren als er niemand op locatie aanwezig is. Telesuper is daardoor specialist in het leveren van boodschappen voor kinderopvang. 
 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen