voorjaarsmagazine-voorjaar-lente-zomer-tips-recepten-aanbiedingen

Voorjaarsmagazine om de zomer door te komen!

In deze onstuimige tijden geven wij ook aandacht aan de leuke momenten met elkaar (op gepaste afstand). De afgelopen weken hebben we weer hard gewerkt om een volledig en gevarieerd voorjaarsassortiment aan te kunnen aanbieden middels ons voorjaarsmagazine. Dit magazine bevat alles wat je nodig hebt voor Pasen, een warme, zomerse dag en de overige feestdagen.

Online Voorjaarsmagazine


In dit online voorjaarsmagazine vind je de artikelcatalogus met de speciale producten van dit voorjaar. Daarnaast kun je het voorjaarsmagazine ook als inspiratie gebruiken voor heerlijke recepten en goede tips om het voorjaar naar een hoger plan te tillen. Bekijk onze tips voor heerlijk zomers fruit- en kruidenwater, of maak een frisse lunch van feestelijke satéprikkers met fruit, mozzarella en nog veel meer! Ook kun je lekker gaan gourmetten met de bewoners van je kleinschalige woonvorm, dankzij onze speciale aanbiedingen.

Bestelling opgeven


Zodra je de artikelen hebt gekozen, kun je naar je account op de webshop van Telesuper gaan om je bestelling door te geven zoals je gewend bent bij ons. In verband met de feestdagen zal er op een aantal dagen een aangepast leverschema zijn. Dat kun je op de homepagina van de webshop vinden. Op de andere dagen bezorgen we gewoon zoals je van ons gewend bent.

Je komt bij het voorjaarsmagazine terecht door op de onderstaande afbeelding te klikken.Hopelijk geeft ons voorjaarsmagazine je genoeg inspiratie voor leuke momenten. Heb je vragen over het assortiment of heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Bel gerust met onze klantenservice via 085 273 5269 of stuur een mailtje naar info@telesuper.nl.