nationale-buitenspeeldag-kinderen-kinderdagverblijf-boodschappen-webshop-telesuper

Nationale buitenspeeldag: 12 juni spelen alle kinderen op straat

De tweede woensdag in juni staat jaarlijks in het teken van de Nationale Buitenspeeldag. Wat doen jullie voor de kinderen deze dag?

Nationale buitenspeeldag voor alle kinderen van het kinderdagverblijf


De Nationale buitenspeeldag komt er weer aan. Als medewerker van het kinderdagverblijf weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat kinderen al vanaf jonge leeftijd buiten kunnen spelen. Daarom is het een goed idee hier op een feestelijke manier aandacht aan te besteden. Telesuper helpt je hierbij: door goede ideeën én met boodschappen.

Feest op straat


Overal in Nederland worden straten afgesloten voor verkeer. Zo ontstaan er grote speelplekken. Wat doet jouw kinderdagverblijf tijdens de Nationale Buitenspeeldag? Wie weet, wil je op een positieve manier aandacht vragen voor spelende kinderen. Dat kan door middel van een tof straatfeest. Nodig buurtbewoners en werknemers van omliggende bedrijven en organisaties uit om mee te helpen. Dat is ook nog eens een mooie, laagdrempelige manier om het met elkaar te hebben over knelpunten én positiviteit in de wijk.

Boodschappen voor Nationale buitenspeeldag vind je in de webshop van Telesuper


Geen feestje zonder hapjes en drankjes. Maar daar hoef je niet ingewikkeld over te doen. Je kunt namelijk bij Telesuper online boodschappen bestellen: van frisse drankjes tot leverworst en kaas en van chips tot gezonde snacks. Natuurlijk bieden we versgarantie. Als je dan toch aan het bestellen bent, vergeet dan vooral de luiers en de snoetenpoetsers niet. Wist je trouwens dat wij leveren op locatie? Dat is mooi meegenomen, want dan kun jij je volledig richten op alle organisatorische aspecten van deze Nationale Buitenspeeldag!

Breed assortiment


Kortom, wij zijn dé supermarkt voor (medisch) kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal. Zoals je in de webshop kunt zien, hebben we een compleet assortiment van alles wat je nodig hebt voor de verzorging van de kinderen. Super toch?!