salessupport-medewerker-martijn-boot-telesuper

‘Ik vind het mooi om bij te dragen aan de groei van het bedrijf’

Martijn Boot (44) woont in Almere en heeft twee dochters. Na jaren in de telecomwereld te hebben gewerkt, is Martijn sinds begin dit jaar werkzaam op de afdeling salessupport bij Telesuper. ‘Elke dag is anders.’

‘Werken op de afdeling salessupport is heel divers. Zo beantwoord ik uiteenlopende vragen en maak ik allerlei rapporten voor onze klanten. Elke dag is anders. Voor mij is de boodschappenbranche helemaal nieuw, hiervoor heb ik lang in de zakelijke telecom gewerkt. Bij Telesuper werk ik voor klanten in onder andere de zorg en kinderopvang. De omgang is wat vriendelijker en menselijker dan in de telecom, dat past wel bij mij.’

Groeiend bedrijf


‘Wat mij gelijk aansprak aan Telesuper is de gezellige, familiaire sfeer. Die vond ik al naar voren komen in de vacature en voelde ik ook tijdens het eerste kennismakingsgesprek. Voor mij is het belangrijk dat je goed contact met je collega’s hebt. Dat je elkaar uit de brand helpt en er ook voor elkaar bent als er bijvoorbeeld iets speelt in de privésfeer. Bij Telesuper is dat zeker het geval. Daarnaast vind ik het heel gaaf dat Telesuper een jong bedrijf is dat hard groeit. Er zit ontzettend veel potentie in. Ik vind het mooi om daar aan bij te dragen.’