pasen-paasmagazine-lunch-brunch-ontbijt-diner-boodschappen-telesuper

Paasmagazine 2018 van Telesuper: inspiratie voor de lente

Een goed voorbereid Pasen vier je met Telesuper! We hebben weer een mooi assortiment samengesteld. Hier kun je het magazine online bekijken.

Pasen in zicht


De eerste maanden van 2018 zijn alweer voorbij gevlogen en de paasdagen komen steeds dichterbij. Ook dit jaar willen wij je weer van dienst zijn. Hopelijk kun je dankzij ons online paasmagazine van deze dagen een feest maken. We hebben de leukste aanbiedingen en tips voor je op een rijtje gezet. Hopelijk ga je hierna supergeïnspireerd aan de slag met de het paasontbijt, de brunch, lunch of met het paasdiner.

Paasassortiment


In dit online paasmagazine vind je het paasassortiment van dit jaar. Heb je de producten gevonden die je zocht? Dan kun je die bestellen via onze webshop. Naast losse producten, staan er ook heerlijke recepten in die snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Die zijn gecategoriseerd per gang en per maaltijd. Lekker overzichtelijk toch? Probeer bijvoorbeeld de caprese salade als voorgerecht, of maak die heerlijke wentelteefjes als dessert. Waarschijnlijk maak je de bewoners van de kleinschalige woonvorm, de kinderen op de dagopvang of de werknemers of collega's in de bedrijfskantine daar superblij mee! Zo bezorg je een heleboel mensen een vrolijk Pasen.

Je komt bij de online paasmagazine terecht, door op de afbeelding hieronder te klikken. Veel paasplezier!

Namens het gehele team wensen wij je fijne en smakelijke feestdagen toe.
Team Telesuper