Superpersoonlijk: catering van onze klant Leo Love Good Food

Bedrijfscateraar Leo - Love Good Food staat voor kwaliteit, variatie en ambachtelijke lekkernijen. Lunchgasten worden verrast door het grote aanbod van originele producten die maatschappelijk verantwoord zijn. Voor goed voedsel moet je dus bij Leo zijn. Dat vonden wij van Telesuper ook. Daarom werken we al geruime tijd samen.

Leo Love Good Food


Onze klant Leo Love Good Food biedt een goede, maatschappelijk verantwoorde catering, efficiënte service en redelijke prijzen. Het cateringbedrijf staat voor mens, milieu en maatschappij. Dit blijkt uit de manier van werken. Zo biedt het bedrijf biologische en fairtrade producten aan. Ook gebruikt het zo min mogelijk papier. Telesuper draagt bij aan de catering door verse en eerlijke producten te leveren.

Catering voor een lekkere lunch


Het gaat er de cateraar vooral om de gasten een goede lunch aan te bieden. Dit gebeurt tegen een zo redelijk mogelijke prijs. Leo Love Good Food neemt vol overgave de cateringzorg van opdrachtgevers uit handen. Elke dag weer verzorgt het cateringbedrijf een voordelige en gezonde lunch op locatie. Daardoor kunnen werknemers van bedrijven en organisaties ultiem genieten tijdens hun pauze.

Kwaliteit


Leo Love Good Food gebruikt voor de catering (dag)verse producten. Die komen onder andere van Telesuper. Op elke locatie werkt het bedrijf hygiënisch. Dat gebeurt volgens de HACCP-richtlijnen. Verder kiest de cateringdienst er bewust voor weinig tot geen commerciële mono-verpakkingen aan te bieden. In plaats daarvan biedt Leo Love Good Food producten die aantrekkelijk en origineel zijn. Verder zijn de producten voorzien van een eerlijke productvermelding. Ook de prijsaanduiding staat erbij vermeld. Daardoor weet je waar je voedsel vandaan komt. Dankzij de cateringdienst is er geen plaats voor industriële producten, maar voor ambachtelijke lokale lekkernijen. Wij van Telesuper dragen graag bij aan dit mooie concept.