reformproducten-dieetproducten-vegan-veganist-vegetarisch-natriumarm-biologisch

Dieetproducten van Telesuper: gericht op persoonlijke wensen

Bij Telesuper houden we rekening met dieetwensen, zowel op basis van levensstijl als allergie. Zo zijn er in de webshop een hoop vegetarische, lactose- en glutenvrije producten te vinden. Ook fijn: we proberen maatwerk te leveren. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier.

Dieetwensen


Alle mensen zijn uniek en daarbij passen uiteenlopende dieetwensen. Waar de één het liefst biologisch eet, eet de ander liever veganistische producten. Wij proberen zoveel mogelijk aan ieders wensen te voldoen. Daarom hebben wij een speciaal reform- en dieetassortiment. Hier vind je onder andere minder zoute en vette producten, maar ook producten zonder lactose en ei, voor veganisten en mensen met een lactose-intolerantie.

 

Reformproducten


We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat reformproducten precies zijn. Voedsel uit deze categorie bestaat uit zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Ze passen perfect in een gezond en natuurlijk dieet. Een greep uit de stapel van reformproducten: we bieden biologische pindakaas, lijnzaad en quinoa. Ook fijn: binnen het reform- en dieetassortiment kun je ook op alleen reformproducten filteren.

 

Dieetproducten gericht op allergieën


Volg je een gluten-, of lactosevrij dieet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo bieden we glutenvrije koekjes, maar ook lactosevrije melk. De juiste producten vind je gemakkelijk door in het menu onder “label” te filteren. Dit menu vind je links van de producten.

 

Dieetproducten gericht op levensstijl


Verder bieden we producten voor allerlei levensstijlen en dieetwensen. Je kunt hierbij denken aan veganistische producten zoals sojamelk, maar ook aan cafeïnevrije koffie en koolzuurvrije dranken. Daarnaast verkopen we lightproducten, die minder calorieën en suiker bevatten. Ook kun je denken aan natriumarme producten, bijvoorbeeld kaas met minder zout. Neem gerust een kijkje in de demo-webshop. Hier vind je voor elk wat wils.

 

Maatwerk


Ons assortiment is uitgebreid, maar dat wil niet zeggen dat we alles hebben. Mis je nog iets in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken wij wat wij voor je kunnen betekenen. Je kunt ook in de webshop een productaanvraag doen.