Medewerkers in de zorg zijn onbetaalbaar!

Dag van de Verpleging: Telesuper ontzorgt de zorg

Anderen beter maken en klaar staan voor hulpbehoevenden, dat is een roeping. Daar mogen we best eens per jaar goed bij stil staan tijdens de Dag van de Verpleging op 12 mei.

Dag van de Verpleging


Op 12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale, vieren we wereldwijd de Dag van de Verpleging. Hoewel deze dag van oorsprong in het leven is geroepen omdat er na de Tweede Wereldoorlog een groot tekort aan verpleegkundigen was, is er nu om alle zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken.

Zorgmedewerkers zijn onbetaalbaar


De afgelopen tijd is wel duidelijk geworden hoe belangrijk het werk van alle zorgmedewerkers is. Eigenlijk zijn ze onbetaalbaar! Ja, ze worden ervoor betaald, net als ieder ander met een baan. Maar er zijn maar weinig branches en beroepen waarbij ook bevlogenheid, passie en empathie zo belangrijk zijn als in de zorg. Je werkt immers met mensen!

Telesuper verzorgt boodschappen voor de zorg


In de zorg gaan verdriet en geluk vaak hand-in-hand. De sector staat bovendien al jaren onder druk door bezuinigingen. Reden te meer om stil te staan bij de mensen die de zorg verlenen en hen ook te ontzorgen. Dat is wat wij bij Telesuper doen: wij verzorgen de boodschappen voor de kleinschalige woonvorm, zodat zorgmedewerkers meer tijd hebben voor de bewoners. Zorgen doen we met elkaar en voor elkaar. Daarom bieden we naast voedsel ook hygiëneproducten en nog veel meer. Verder hebben we een handige budgettool voor het beheer van de budgetten. Dat scheelt een hoop tijd die je beter kunt besteden!

Bestelling en bezorging


Boodschappen bestellen doe je snel via de webshop. Bij Telesuper geldt: vandaag vóór 14 uur besteld? Dan krijg je de boodschappen overmorgen al in huis. Onze leveranciers komen de boodschappen netjes op de locatie van jouw kleinschalige woonvorm bezorgen. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.