telesuper-logo-foodservice-foodserviceverpakking

Waarom softwarebedrijf FIQAS koos voor Telesuper

FIQAS Software B.V. uit Aalsmeer vond bij Telesuper een oplossing. Dagelijks bezorgt Telesuper producten voor personeelskantine 'De Soos'. Hoe dat FIQAS bevalt, lees je in dit artikel.

Samenwerking tussen FIQAS en Telesuper


FIQAS Software B.V. besloot onlangs om samen te werken met Telesuper. Het bedrijf ontwikkelt moderne oplossingen voor tarifering, facturatie en incasso. Voor de gezellige personeelskantine in het FIQAS-pand in Aalsmeer verzorgt Telesuper nu dagelijks de producten. Elke ochtend levert Telesuper op de gewenste tijd.

Waarom koos FIQAS voor Telesuper?


"Bij ons werken ongeveer 55 personen. Die maken dagelijks gebruik van bedrijfskantine 'De Soos'. Hier bieden we in buffetvorm een verse lunch aan onze collega's. Voorheen bezorgde de bezorgservice van Jumbo, voorheen C1000, elke dag onze bestelling. Vervolgens stopte Jumbo met leveren op een vast moment van de dag. Het werd tijd voor een zoektocht naar een andere leverancier. Het was belangrijk dat die wel op vaste tijden de verse boodschappen bij ons kon afleveren. Daarom kwamen we via Google bij de website van Telesuper terecht." Zo begon de fijne samenwerking tussen FIQAS en Telesuper.

"Telesuper moest snel schakelen"


Telesuper voldeed gelukkig aan de wensen van FIQAS: "Telesuper moest snel schakelen, want de lunch voor de FIQAS-medewerkers moest net zo lekker zijn als voorheen. Dat lukte Telesuper. Ook heeft Telesuper nog een extra voordeel ten opzichte van Jumbo en C1000. Onze dagelijkse benodigdheden kunnen namelijk ook nog aangevuld worden met een cateringassortiment voor de bedrijfskantine en met grootverpakkingen."

Hoe bevalt de samenwerking?


"We zijn zeer tevreden met de huidige situatie. De samenwerking met Telesuper verloopt prettig. Het contact gaat snel via de telefoon of via online chat. In de opstartfase van onze samenwerking waren er wat problemen. Maar accountmanager Fré Veenstra heeft dit goedgemaakt door een dag met ons mee te helpen in 'De Soos'."

Meer informatie


Ook wij van Telesuper zijn erg blij met de samenwerking. Wil je ook gebruikmaken van onze diensten? Neem dan gerust contact op.