bio+-nieuw-logo-verkrijgbaar-bij-Telesuper

Bio+ heeft een nieuw logo

Het merk Bio+ ken je misschien wel van het blauwe logo met de groene vlinder. Maar daar komt binnenkort verandering in. Met een nieuw logo wil het biologische merk hun producten nog beter onder de aandacht te brengen.

Waar Bio+ voor staat
Bij Bio+ weet je niet alleen zeker dat de producten biologisch geproduceerd zijn, maar ook waar ze vandaan komen. Dankzij de verhalen op de verpakkingen over de boeren en telers weet je precies wat je eet. Ook prettig: de verpakkingen van de producten van Bio+ zijn zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Ook zijn steeds meer producten fairtrade, waardoor boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun product krijgen.


Wat maakt Bio+ biologisch?
Of een product biologisch is, heeft te maken met hoe het tot stand komt. Biologische producten worden op een natuurlijke manier beschermd tegen onkruid, schimmels, ziektes of schadelijke insecten. Daarnaast krijgen dieren biologisch voer en hebben ze de rust en ruimte om te groeien. Bovendien krijgen de dieren zo min mogelijk ingrepen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat een biologische kip zijn snavel behoudt.


3 sterren
Al deze maatregelen zorgen ervoor dat de Bio+ koeien, varkens en kippen die zorgen voor biologisch vlees, zuivel en eieren hoog scoren op dierenwelzijn. De producten krijgen van de Dierenbescherming maar liefst 3 van de 3 Beter Leven-sterren! Zo weet je dat je de Bio+ producten met een gerust hart kan eten. En dat is wel zo prettig!


Nieuwsgierig naar de Bio+ producten? Neem een kijkje in onze demo shop.