telesuper-samenwerking-sanquin-bloedbanken

Bloedbank Sanquin kiest voor samenwerking met Telesuper

Goed nieuws! Telesuper gaat alle afnamelocaties van Sanquin voorzien van boodschappen.

Bloedbank Sanquin heeft verspreid over het land tientallen posten waar donors bloed kunnen geven. Hiermee worden jaarlijks meer dan 21.000 mensenlevens gered. Het assortiment aan o.a. de lekkere koeken waar de donors uit kunnen kiezen komt nu dus van Telesuper!

Expertise


Johan Dekker, Algemeen Directeur van Telesuper: ‘We zijn zeer verheugd dat wij gaan samenwerken met bloedbank Sanquin. Boodschappen leveren aan kleinschalige locaties is precies waar onze expertise ligt. We bedanken Sanquin voor het vertrouwen en kijken uit naar een mooie partnership.’

Mooie start


Bas Nobel, Manager Services Facilitair Bedrijf van Sanquin is ook enthousiast: ‘We hebben de opstart van de samenwerking als pragmatisch, energievol en flexibel ervaren. Complimenten aan het klantgerichte opstartteam, een goed begin is het halve werk.’Op naar een mooie samenwerking. Samen maak je ’t verschil!Op de foto (van links naar rechts): Ronald Lekkerkerker (Telesuper), Bas Nobel (Sanquin), Johan Dekker (Telesuper) en Debby van der Kuijl (Sanquin).
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen