bezorgmoment-kiezen-telesuper

Bezorgmoment kiezen bij Telesuper – Super toch?

Hoe fijn is het om zelf te bepalen op welke dag en rond welke tijd je boodschappen geleverd worden? Bij Telesuper bezorgen we binnen tijdsblokken van vier uur. Als je dat wenst, kunnen we ook maatwerk leveren. Hieronder leggen we je uit hoe het kiezen van een bezorgmoment precies werkt en wat de mogelijkheden zijn.

Hoe kies ik het bezorgmoment?


Nadat je bent ingelogd op onze webshop kies je een bezorgdatum. Aan het eind van je bestelling kun je vervolgens een bezorgmoment instellen. Je kunt kiezen of je in de ochtend (8-13 uur) of in de middag (13-17 uur) je boodschappen wilt ontvangen. Vind je dit een te groot tijdsbestek? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

 

Hoe ver van tevoren moet ik bestellen?


Als je je boodschappen bij Telesuper vandaag vóór 14 uur bestelt, kun je ze overmorgen al in huis hebben. Heb je een fout gemaakt bij het bestellen? Dat is geen probleem. Tot 24 uur vóór de bezorging, kun je je bestelling nog wijzigen. Het minimale bestelbedrag is €75,- en de bezorgkosten zijn altijd €4,99. Op de ochtend van bezorging krijg je een mail met daarin het tijdstip van bezorging plus het overzicht van je bestelling.

 

Kan ik een vaste levertijd opgeven?


Voor de kleinschalige woonvorm, de kinderopvang en de bedrijfskantine kan het heel handig zijn om een vaste levertijd in te stellen. Wil je bijvoorbeeld elke week op dinsdagochtend de boodschappen voor de komende week geleverd krijgen? Dan doen wij ons best om het bezorgmoment hierop aan te passen. Naast de dag, kun je ook het tijdsblok kiezen. Als je contact met ons opneemt, kijken wij wat we kunnen doen om op jouw ideale moment te leveren.

 

Bezorgkratten met statiegeld


Ook goed om te weten: er zit statiegeld op onze bezorgkratten. Lege kratten kun je de volgende keer weer meegeven aan de bezorger. Zodoende kunnen we die opnieuw gebruiken. Duurzaam toch? Hetzelfde geldt voor flessen en bierkratten die je bij ons hebt gekocht. Het statiegeld verrekenen we met de totale kosten van de bestelling.

 

Bezorgt Telesuper ook in het weekend?


Op zaterdag bezorgen we je boodschappen op het gekozen bezorgmoment, maar op zondag hebben onze bezorgers vrij. Vanaf maandagochtend om 8 uur staan we weer klaar om je boodschappen te leveren.

 

Betaalwijze


Bij het moment van bezorging kun je per PIN afrekenen bij de bezorger. Vind je dit lastig of onhandig? Het is ook mogelijk om op rekening te betalen. Wil je hiervan gebruikmaken? Neem dan gerust contact met ons op.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen