Bezorging van de zakelijke boodschappen

Niet meer naar de supermarkt of groothandel voor de bezorging van zakelijke boodschappen voor jouw bedrijf, zorginstelling of kinderopvang, hoe fijn is dat? Wij nemen deze taak graag van je over. Hoef jij niet meer door weer en wind te sjouwen met zware boodschappen. Dat doen wij voor je!

Ervaar gemak in de bezorging van de boodschappen

Het enige wat jij of je collega’s hoeven te doen is het online bestellen van de boodschappen. Dat gaat supersnel dankzij de tools die wij speciaal voor de zakelijke markt hebben ontwikkeld. Zo kun je favorietenlijsten inrichten – bijvoorbeeld van favoriete schoonmaak- of koffiebenodigdheden – waarmee je supersnel jouw vertrouwde producten in je mandje legt. Wanneer je regelmatig dezelfde producten nodig hebt, is het handig om gebruik te maken van de functie ‘bestellen vanuit vorige bestellingen’. Hiermee kun je met één druk op de knop een eerdere bestelling opnieuw in je winkelmand leggen en eventueel nog producten toevoegen of verwijderen.

Ook handig: dankzij de budgettool en afnamerapportage houd je overzicht van de inkopen en het budget. In deze tools kun je rapporten samenstellen die je kunt exporteren en gebruiken voor de administratie. Scheelt weer tijd!

Bezorging van supermarkt- en groothandelsassortiment

Veel bedrijven of organisaties gaan voor de grootverpakkingen, foodserviceproducten en portieverpakkingen naar de groothandel en voor de kleine boodschappen naar de supermarkt. Bij Telesuper ben je in één keer klaar, want ons assortiment biedt zowel het uitgebreide Coop-assortiment als een breed scala aan producten die je normaalgesproken in de groothandel vindt. Dankzij die combinatie kun je producten die je vaak gebruikt in grootverpakking kopen en een pak koekjes of fles cola per stuk. Zo heb je nooit teveel in huis! Daarnaast hebben we foodserviceproducten in alle soorten en maten, denk aan per stuk verpakte koeken, broodbeleg per portie of portiebekers melk. Je kunt dus alles bestellen in de grootte en verpakkingssoort die jij wenst. Dat is nog eens efficiënt inkopen.

Boodschappen bezorging in de ochtend of middag

Bij Telesuper geldt: vandaag besteld, is overmorgen in huis. Hierbij kun je kiezen tussen bezorging in de ochtend of middag, net wat jij prettiger vindt. Op de dag van de bezorging krijg je een link waarmee je de bezorger realtime kunt volgen. Zo weet je precies wanneer je de boodschappen kunt verwachten. Als je dat prettig vindt, kun je ook meerdere bestellingen in één keer plaatsen. Op die manier kun je de boodschappen een tijdje vooruit plannen. Het is ook mogelijk om elke week één of meerdere vaste bezorgmomenten te reserveren. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Alle bestellingen kun je tot 24 uur voor de bezorging nog wijzigen. Zo kun je last-minute boodschappen toevoegen of juist verwijderen en heb je altijd in huis wat je nodig hebt.

Betaling van de bezorging

De boodschappen betaal je tijdens het bestelproces direct met iDeal. Bij de bezorging is de betaling dus al afgehandeld en hoef je alleen de boodschappen in ontvangst te nemen. Mocht je tijdens de levering de deur uit zijn, dan kunnen we de boodschappen alsnog op een veilige plek achterlaten, zodat je niet zonder boodschappen komt te zitten. Het geld van de statiegeldproducten (boodschappenkratten, petflessen, bierkratten) die de bezorger mee terug neemt, krijg je teruggestort op je rekening. Het kan zijn dat je de zakelijke boodschappen liever op rekening bestelt. In veel gevallen is dit mogelijk. Heb je hier interesse in, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Duurzame bezorging

Omdat bij Telesuper duurzaamheid hoog in het vaandel staat, rijden onze bezorgers in bussen met Euro 6-motoren. Deze zijn minder belastend voor het milieu. Dankzij onze planningssoftware rijden de bussen zo weinig mogelijk kilometers: de routes worden zo efficiënt mogelijk ingepland. Om onze CO2-uitstoot nog meer te beperken, werken wij vanuit een 100% energieneutraal E-Fulfilment Center. Zonnepanelen zorgen voor onze energie, warmtepompen voor de verwarming. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld. 

Nieuwsgierig geworden naar Telesuper? 

Neem gerust een kijkje in onze demo-webshop. Vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar. Gelijk klant worden? Klik dan HIER.