Telesuper levert de voorraad van de bedrijfskantine

Een goede bedrijfskantine en koffiecorner worden vaak onderschat. Dat is zonde, want een voedzame lunch zorgt voor vitale werknemers en een lekkere kop koffie voor blije gezichten. Daarbij is een goede bedrijfscatering een visitekaartje richting klanten en relaties. Wij snappen dat je echter niet altijd genoeg tijd hebt om de boodschappen en benodigdheden goed te regelen. Daarin kan Telesuper je op allerlei vlakken ontzorgen.

De voordelen van Telesuper voor jouw bedrijfskantine:

  • Wij hebben alle benodigdheden voor de koffiecorner: alle koffievarianten en -soorten voor grote en kleine apparaten. En natuurlijk allerlei soorten thee, suiker, melk en koek.
  • Bij ons kun je terecht voor alles voor je bedrijfsrestaurant, denk aan portieverpakkingen melk, crackers en vleeswaren, maar ook grootverpakkingen sauzen en soepen.
  • Je kunt bij ons heerlijk dagvers brood bestellen van de warme bakker.
  • Wij leveren daarnaast een volledig supermarktassortiment, waardoor je niet alles in grootverpakkingen hoeft af te nemen en de prijs laag blijft.
  • Ook non-foodartikelen worden door ons geleverd, van papieren bekers tot keukenrollen, servetten en schoonmaakmiddelen.
  • Wij leveren vanaf 7 uur ‘s morgens op een door jou gewenste tijd, zo heb je altijd verse producten voor je bedrijfskantine in huis.
  • Grotere organisaties kunnen wij op allerlei manieren verder ontzorgen. Denk aan handige ICT-toepassingen voor de inkoop en administratie, een client only-assortiment en afgestemde managementrapportage. Onze salesmedewerkers komen graag langs voor persoonlijk advies. Neem hiervoor contact met ons op.
telesuper-levert-boodschappen-aan-bedrijfskantines

Zo zorgen we samen voor een optimale bedrijfskantine en energieke, vitale en blije werknemers!

Wij leveren onze boodschappen al aan zo’n 500 bedrijven!