Het assortiment van Telesuper

In 20 jaar is ons assortiment uitgebreid naar meer dan 15.000 artikelen. Van verse en gezonde kant-en-klaarmaaltijden tot grootverpakkingen. Alle benodigdheden voor jouw kinderopvang, bedrijf of zorginstelling hebben wij in huis.

Benieuwd naar het assortiment? Bekijk het in onze demo-webshop! 

Wil je gelijk beginnen met bestellen? Meld je hier aan als klant.

Het Telesuper-assortiment bestaat uit meer dan 15.000 producten

Receptenmodule

Het is best uitdagend om telkens weer iets nieuws te verzinnen. Een lekker en gezond tussendoortje voor de kinderopvang, een gevarieerd weekmenu voor een woongroep of een lekkere salade of sandwich voor tijdens de bedrijfslunch. Laat je inspireren in onze uitgebreide receptenmodule. Iets lekkers gevonden? Dan vul je in voor hoeveel personen je het recept maakt. De module rekent automatisch de juiste hoeveelheden per ingrediënt uit. Vervolgens kun je alle producten met één klik toevoegen aan de winkelmand.

Lees meer
receptenmodule-telesuper
tijd besparen

Hou meer tijd over voor je werk

In onze webshop heb je de mogelijkheid om favorietenlijsten aan te maken en te bestellen uit vorige bestellingen. Dat maakt het bestellen van de boodschappen snel en eenvoudig. Daarnaast heb je dankzij de handige budgettool en afnamerapportage altijd inzicht in je verbruik en uitgaven. Deze gegevens kunnen worden gedownload in PDF- of Excelbestand. De administratie wordt hiermee een fluitje van een cent!

Inspiratie en advies over gezonde voeding

Het samenstellen van een verantwoord voedingsbeleid kan uitdagend zijn. In samenwerking met kennisbureau Voedingsjungle kan Telesuper daarbij helpen.

Lees meer
voedingsjungle-samenwerking-telesuper-gezonde-voeding-voedingsbeleid-kinderopvang