Ons online assortiment voor kleinschalig wonen

Ons online assortiment voor kleinschalig wonen

Wij begrijpen dat kleinschalig wonen samengaat met speciale boodschappenwensen. Ons assortiment is daarop afgestemd.

Als kleinschalige zorginstelling of woongroep met kleinschalig wonen, kun je bij ons terecht voor een compleet assortiment artikelen voor jouw afdeling. We leveren hetzelfde als de reguliere supermarkten: vers, diepvries, DKW en non-food. Dit hebben wij aangevuld met ambachtelijk bereide convenience food van kwaliteit, zoals onze maaltijdcomponenten en geportioneerde kant-en-klaarmaaltijden. Daarmee zet je snel en gemakkelijk een verantwoorde maaltijd op tafel. 

Ook hebben wij gegaard en rauw geportioneerd vlees van slagerskwaliteit. Uiteraard hebben we ook non-food en foodservice artikelen voor grootverbruik. Telesuper is dé supermarkt voor kleinschalige zorg, met het totaalassortiment dat u nodig heeft.
 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen